Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit föztök ma? Nekem semmi...

Mit föztök ma? Nekem semmi ötletem sincs !

Figyelt kérdés

Minden ötletet szivesen veszek, de inkább húsmentes ötleteket szeretnék de nem is tésztát.

Kérlek, írjátok meg, mit föztök ma, adjatok ötleteket nekem is.

Köszi elöre is.


szept. 29. 08:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%

#9

Krumplifasírt = tócsni vagy lapcsánka, amilyen néven ismered.

https://www.youtube.com/watch?v=9Z6__w-WNq0

szept. 29. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/28 A kérdező kommentje:
Köszi!
szept. 29. 09:40
 13/28 anonim ***** válasza:
82%
lecsó- tarhonyával. (meg persze, kolbásszal)
szept. 29. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
Egybesült fasírt lesz, ezt már bekevertem, megformáztam, ott pihen a hűtőben a jénaiban. Mellé dobált hagymával, paprikával és paradicsommal együtt fog sülni. Melle sültkrumpli készül majd.
szept. 29. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/28 anonim ***** válasza:
70%

Pirított csirkemáj rizi-bizivel.

Rég ettem, megkivántam.

szept. 29. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/28 anonim ***** válasza:
81%

Sajtgombóc leves (próbáld ki nagyon finom)

Fokhagymás csirkemártás makarónival

szept. 29. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/28 anonim ***** válasza:
76%

Sokadik alkalommal próbáltam meg főzeléket főzni (zöldborsó), ismét undorító híg trutymó lett belőle, de az íze legalább nagyon finom. :D

(Minden más sikerült eddig amit próbáltam főzni, viszont a főzelékek számomra teljesen lehetetlenek & reménytelenek.)

szept. 29. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/28 anonim ***** válasza:
80%
Anyukámmal főzetek tökfőzeléket mert nekem sosem lesz olyan igazi 😀 mellé sült virsli.
szept. 29. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/28 A kérdező kommentje:

A fözelékekhez egy tipp: csak egész kevés vízben fözd meg, ikább fedö alatt párold, így nem sok leve lesz.

A rántást/habarást készítsd el elöre, ha a zöldség puha, akkor kevés vízzel/tejjel keverd simára, hogy kb krumplipüré álllaga legyen, ezt keverd a zöldséghez a tüzröl levéve, kezdd el kisebb lángon felforralni, közben higitsd valamennyire, ha túl sürü.

Így nem lesz alapból túl folyós, nekem így sikerül mindig jó állagúra.

szept. 29. 11:20
 20/28 anonim ***** válasza:
83%

#19

Igen, mindig így csinálom, de nem sűrűsödik be. A rántást inkább nem is erőltetem már, borzalmas. Habarós meg turmixolós megoldással kísérletezek, de nem működik egyik se. :(

Mindegy, én kitunkolom így is szívesen, az íze kiváló. Csak nem mutogatnám inkább senkinek.... :D

szept. 29. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!