Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Párolt zöldség készítéséhez...

Párolt zöldség készítéséhez muszáj alá valami? (Vaj, olaj stb) Vagy önmagában is lehet párolni?

Figyelt kérdés

2020. okt. 28. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szükséges, ha nem akarsz (bár jobb lesz az íze), legfeljebb kicsi víz.
2020. okt. 28. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Pártoló rácson (fűszeres) gőz fölött párold! Akkor nem kell.


Ha magában eszed, viszont szükséges, mert a zsírban oldódó vitaminok nem tudnak hasznosulni. Ezért raknak zsiradékot a babák főzelékébe is.

2020. okt. 28. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2020. okt. 28. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmi, még víz sem ahhoz, hogy ehetővé hőkezelj bármilyen zöldséget. A jó minőségű zsiradék viszont tényleg táplál, finom is, és segíti más tápanyagok kioldódását majd felszívódását.
2020. okt. 28. 23:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet zsiradék nélkül is, az más kérdés, hogy a zsiradék elengedhetetlen az egészséghez, nélküle íze sem lesz a zöldséges kajáknak.
2020. okt. 29. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!