Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szafi konjakgumival sűrített...

Szafi konjakgumival sűrített már valaki főzeléket? Hogyan, milyen arányban készítsem? Köszönöm.

Figyelt kérdés

#Konjakgumi használata
2021. jan. 25. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én próbáltam, de nem jó, se izre se állagra.
2021. jan. 25. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
70%

Ha szereted a kocsonyát akkor jó. Mert zselésít inkább.

Ha szafi termék, akkor én a proteines fasírtporjával szoktam sűríteni a főzelékeket, nagyon finom!

2021. jan. 25. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne konjakgumival sűrítsd a főzeléket hanem nyilgyokerliszttel! Sokkal finomabb lesz és jobb állagú! Úgy kell használni hogy kb 2 evőkanál nyílgyökérliszttet elkeversz 1,5dl kokusztejjel vagy tehentejjel csomomentesre es belekevered a főzelék alapba. Addig melegited míg sűrű állagú nem lesz. Tapasztalat!
2021. jan. 27. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!