Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit gondoltok ? Szódával vagy...

Mit gondoltok ? Szódával vagy síma vizzel jó a palacsinta?

Figyelt kérdés

2021. márc. 2. 17:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert nincs szódánk
2021. márc. 2. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Mindkettövel jó, semmi különbség nincs köztük
2021. márc. 2. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagy különbséget en sem erzek, ha van itthon, akkor bubissal csinalom, de sima vizzel is csinaltam mar nem egyszer.
2021. márc. 2. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyi a különbség, hogy kicsit lágyabb lesz a bubiktól. Minimálisan. De ha esetleg van szénsavas ásványvízed az is jó bele. Én csak szodával csinálom, még tejet sem teszrk bele.
2021. márc. 2. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kevés tejjel és csapvízzel szoktam csinálni. A párom imádja.
2021. márc. 2. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Én mindig csapvízzel csinálom, teljesen rendben van.
2021. márc. 5. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
én voltam szakács egy ideig utána felmondtam mert nem jó a fizetés. Igazuk van az előttem lévőknek tényleg nincs olyan sok külömbség de hiszitek vagy sem van ízkülömbség. Csak egy icurka picurka tényleg nem sok. meg lágyabb is. buborékos vízzel édes palacsintát szoktak csinálni és húsos palacsintát sima vízzel. :)
2021. ápr. 1. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!