Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért jó reszelt májat csinálni?

Miért jó reszelt májat csinálni?

Figyelt kérdés
Nem egyszerűbb ledarálni, mint a sima húst?

2021. ápr. 7. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Resztelt, nem?
2021. ápr. 7. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az szerintem is inkább resztelt.
2021. ápr. 7. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2021. ápr. 7. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Na jó, ilyenkor kívánom, hogy lehessen kérdést törölni :D bocsi
2021. ápr. 7. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert finom, szaftos étel, rizzsel vagy krumplipürével isteni és a máj jó B vitaminforrás, fontos a szem egészséges működéséhez. :)
2021. ápr. 7. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Régen én is azt hittem, hogy reszelt :-) És abban voltam, hogy az a rizottó szinonimája.
2021. ápr. 7. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az resztelt. Én pl. imádom krumplival és rizzsel is. Szombaton az lesz az ebéd. A máj gazdag vasban, meg mindenféle vitaminokban, így egészséges. Én csirkemájat szoktam venni, az olcsó, de fél kiló kettőnknek bőven elég!
2021. ápr. 9. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!