Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet, hogy túl vékonyra...

Lehet, hogy túl vékonyra vágtam a karaj szeleteket. Hogy süssem meg szabad tűzön, hogy ne száradjon ki?

Figyelt kérdés
jún. 2. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Áztasd be éjszakára fokhagymás tejbe.
jún. 2. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne süsd túl
jún. 2. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Hogy érted, hogy szabad tűzön? Grill rácson vagy tárcsán, netán nyárson sasliknak?
jún. 2. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Kasrajt sehogy. Az nem jó sütve, mert száraz. Sütni a tarja jó.
jún. 3. 07:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Rakd egy joghurtos pácba sütés után is puha marad a joghurttól nem szárad ki.
jún. 3. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
4-es, fura, én szoktam sütni egészben karajt, és sosem szárad ki. Karajszeletet kirántani szoktam.
jún. 3. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
A helyedben sertészsírral alaposan bekenném, alufóliába csomagolva és úgy. Vagy eleve zsírban pácolni kicsit hagymával, stb és úgy csomagolni, akár többet egybe
jún. 3. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne legyen nagyobb gondod.
jún. 4. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!