Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A bogyiszlói paprika mitől...

A bogyiszlói paprika mitől másabb az egyéb helyről származóktól?

Figyelt kérdés
Mennyire alkalmas egy jó lecsó készítéséhez?
2021. júl. 17. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A bogyiszlói csípős, szóval attól függ, hogy te mennyire szereted a lecsót úgy. A csípősség meg természetesen egy széles skálán változik, vannak alig és erősebben (hegyes erőshöz hasonlóan) csípős termések.
2021. júl. 17. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bogyiszloi 2x csip :)
2021. júl. 17. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
De tényleg finomabb húsú?
2021. júl. 17. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy "finomabb húsú", főleg egy főtt étel esetén?


A bogyiszlói csíp, ez a különbség a simához képest.


Az, hogy mennyire főzöd rommá, hogy milyen ízes a paradicsom és így milyen finom a végeredmény nem a paprika fajtájától függ.

2021. júl. 17. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 17. 16:35

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!