Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vettem mirelit tengeri gyümölc...

Vettem mirelit tengeri gyümölcsöket, használati utasítás nuku, szóval főzzem meg, vagy süssem? Mivel fűszerezzem? Valakinek van jó receptje erre?

Figyelt kérdés
előre is kösszi
2010. aug. 30. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Forró olajra dobd rá 1-2 percig amíg elsistereg a leve(ezt akkor ajánlom ha többnyire rákot,kagylót tartalmaz)!

Ha polip,kalmár,szépia is van benne bőven akkor forró vízben párold néhány percig,majd szűrd le!A polip rágós marad bármit teszel vele!

Fűszerek például:fokhagyma,sáfrány,oreganó,petr.zöld,bazsalikom,citrom,citromfű,metélőhagyma különböző variációi!

2010. aug. 31. 00:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Kihagytam a kaprot!Az is finom,főleg rákhoz!

És chili(forevör)

2010. aug. 31. 00:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézz egy jó paella receptet!
2010. aug. 31. 00:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én olyat láttam, főleg kagylónál, hogy forró olajba dobják a kagylót és rengeteg fokhagyma kell hozzá, petrezselyem, meg fehérborban kell egy kicsit párolni.Még én sem csináltam, de ettem már görögben grillezett polipot, amit citrommal folyamatosan locsoltak a sütés közben és isteni volt.Nem maradt rágós, olyan lesz, mint a csirkemell.A szépia rágósabb.
2010. szept. 1. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!