Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Carbonara mártás alapport tej...

Carbonara mártás alapport tej helyet lehet vízzel csinálni ?

Figyelt kérdés
Tejjel szoktam mindig csinálni de viszont el felejtettem venni tejet mikor haza értünk akkor jutot eszembe !
2021. okt. 29. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Én pedig mindig vízzel csinálom, úgy is jó
2021. okt. 29. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
37%

Ha utana neznel a 'carbonara' igazi receptjenek azonnal megtudnad, hogy a carbonaraban semmilyen tejtermek nincs!!!


Teszta-bacon-tojassargaja-es az izesites ... semmi mas nem kell bele - tok folosleges ilyenert alap port hasznalni, amikor valoszinu minden alapanyagod megvan hozza otthon.


Maganvelemeny (le lehet pontozni) ... nekem ha ilyen alap poros cuccot tenne elem az asszony, maris szedhetne a satorfajat!

2021. okt. 29. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Megcsinálható, de nem lesz olyan sűrű, szóval legyen kéznél keményítő.


Csak könyörgöm, ne hív carbonara-nak, még ha az is van a csomagoláson. Ez jobb esetben is csak tejszínes-szalonnás tészta, ami bár szintén finom, köze nincs az előbbihez.

2021. okt. 29. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Eredeti receptet elkészíteni kb semmivel se tart tovább...

Nem is értem minek kínlódik valaki ilyen porokkal.

Brutál gyors a Carbonara. Bolognai már nem, de egy tonhalas tészta se egy atomtudomány...

2021. okt. 29. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Olyan jo lenne, ha el tudnák fogadni ah emberek, hogy az ízlés egyéni kérdés és nem vitatéma. Ő szereti a port. Az ő dolga. Senkit nem kényszerítenek fegyverrel arra, hogy port használjon.


Kérdező!


Csinálhatod vízzel is, de nyilván valamennyit változtat az ízén

2021. okt. 29. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

#4 Nem az ízlést vonta kétesébe senki. Az értelmét a porozásnak. Ha leszámítjuk hogy mesterséges élelmiszeripari hulladékból van. El kell menni a boltba ahol ugyan azt meg lehet venni ami kell. Szalonna, sonka, ki mivel csinálja, sajt. Tojást felütni , sárgáját összekeverni sajtal, közben 5 perc alatt megpirult szalonnára ráborítani a kifőtt tésztát és arra borítani a szószt majd, kevergetni annyi ideig amennyi ideig a poros izét is teszi az ember. Voila. Kész az eredeti. Csak ezért nem értem.

Tészta kifőzése tart legtovább minden esetben.

2021. okt. 29. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

6!


De, azt is. Az alapporoknak van egy bizonyos alap íze, amit az eredeti változat nem fog tudni visszaadni

2021. okt. 29. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
#7 Mondjuk az lehet erre nem gondoltam :D Nem jutott eszembe kipróbálni.
2021. okt. 29. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem absolúte van létjogosultsága ezeknek a poroknak.


Nem mindenkinek van elég tapasztalata, önbizalma a konyhában ahhoz, hogy nekiálljon porok nélkül főzni. Egy kezdő szakácsnak nagy segítség lehet, ha a csomagoláson a szájába van rágva mot kell vele csinálni.

Egy 14 évesnek, vagy mondjuk egy friss kisgyerekes apukának szerintem ideális.


Ezen kívül sokan válogatósak, és nagyon érzékenyek az ízekre, textúrákra. Ha ezen múlik, hogy eszik-e, akkor inkább egyen instantot mint semmit.

2021. okt. 29. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
Egyet értünk, 9. A gyerekem is hasonlókkal kezdett el főzni és anno én magam is. Ahogy egyre tapasztaltabb lesz az ember, lesz olyan, amit teljesen kivált "valodi" dolgokkal, de lesz olyan is, ami mindig porból készül majd nala, mert azt szereti. Pl én majd' 50 évesen tudok és szeretek is főzni, nem szoktam se port, se leveskockat használni, kivéve ha épp meg vágyok zavarodva egy kis maggi erolevesert csigatesztaval. Na, az minden, csak nem a konyhaművészet csucsa, de olyankor bizony nincs annál jobb.
2021. okt. 29. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!