Süteményreceptekben szerepel, hogy a tésztát pihentetni kell. Ezt a kinyújtás előtt kell megtenni, vagy a már kinyújtott tésztát kell pihentetni? Egyáltalán, miért kell a tésztát pihentetni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 17:17
1/4 anonim válasza:
Kinyújtás előtt kell pihentetni, mégpedig azért hogy a liszt teljesen feltudja venni a többi hozzávalót.
3/4 anonim válasza:
Kinyújtás előtt.
A pihentetés során jobban összeérnek a hozzávalók, jobb lesz az állaga.
4/4 anonim válasza:
Pihentetés során nyúlnak a sikérszálak, rugalmasabb lesz a tészta, könnyebb nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!