Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vargányából mit csináljak?

Vargányából mit csináljak?

Figyelt kérdés

jún. 23. 12:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
jún. 23. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Ó, hát ezerfélét lehet. Rántva magában is isteni, tartárral, rizzsel.

Csinálhatsz belőle pörköltet, beleteheted bármilyen hús mellé.

Beírod a google vargányás recept, kiad egy halommal.

Én mondjuk tartárral imádom. De pörköltbe is nagyon szeretem.

jún. 23. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
CSinálhatsz belőle tejszínes vargánya mártást is, egy kis fokhagymával, friss petrezselyemmel. Én tennék bele egy kevés reszelt parmezánt is, az íze kedvéért. Aztán a mártás mehet főtt tésztára és kész.
jún. 23. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Milyen mennyiségről van szó? Mennyiségtől függően többfélét is lehet: rántva, tartárral rizzsel

pörköltnek magában, krumplival/nokedlivel

tejfölösen nokedlivel

vagy egyszerűen ráütsz néhány tojást


belerakod húsos pörköltbe, és lesz neki egy sajátos plusz íze

jún. 23. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 A kérdező kommentje:
Egy közepes méretű kosárral van.
jún. 23. 13:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Küldhetnél nekem.. :)

Piacon kb. 10e ft kilója...


Én megsütném kevés olívaolajon, pici hagymával, kakukkfűvel...

jún. 23. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 A kérdező kommentje:
Küldenék szívesen(:
jún. 23. 13:36
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem léptek kapcsolatba egymással, hátha nem a világ két végén éltek?
jún. 23. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 A kérdező kommentje:
Én Veszprém megyei vagyok.
jún. 23. 13:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én Bp.


megromlana, mire ide küldöd..


Frissen a legfinomabb! :)


Na még ajánlanám ezt az olasz vargányás rizottót- egyszerűen mennyei!


[link]


Érdemes betartani az elkészítés sorrendjét és módszerét. Finom, krémes, isteni!

jún. 23. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!