Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amerikai kovászosuborka...

Amerikai kovászosuborka levében pácolt rántott csirkét csinálok vacsorár. Azt írja buttermilk kell bele, de azt nem tudom hol találok, mivel válthatnám ki?

Figyelt kérdés
Házilag vajat köpülni ezért nem szeretnék, igen, tudom az ott fennmaradó lé az, amiről szó van.

2022. szept. 1. 13:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
ÉN joghurttal szoktam helyettesíteni. Nem ugyanaz, de működik vele egy csomó pác és süti is... Pl. muffinok, egyéb kevert tésztás lepények.
2022. szept. 1. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
2022. szept. 1. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

" Amerikai kovászosuborka levében pácolt rántott csirkét csinálok "

No de mi értelme egy szerencsétlen rántott csirkét ennyire túlbonyolítani??

2022. szept. 1. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 A kérdező kommentje:

13, ilyen alapon panírozni se kell. A húst bepácolni annyira jem nagy dolog, összeöntöd a páclevet, aztán a hűtőben elvan.


Egyébként tejhez adtam ecetet, mint az egyik recept írta, tök jó lett vele.

2022. szept. 1. 22:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Melyik része a csirkének?
2022. szept. 1. 23:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
60%
tej + ecet? Azonnal összeugrik, és megtúrósodik. Nem túl gusztusos lehetett...
2022. szept. 2. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!