Fagyasztott pogácsa kisutése?
Múltkor túl sok pogi tésztát gyurtam be, egy resze a fagyasztóba ment, de elbizonytalanodtam hogy süssem ki.
Este lett begyúrva, reggel nyújtottam, szaggattam, majd fagyasztottam.
Arra gondoltam, hogy kiveszem, tepsire rakom, lekenem+sajtozom, és sütöm.
Vagy hagyjam kelni, pihenni valamennyit szobahőn?
Sütőt előmelegítem?
Köszönöm, ha segítesz ebben a hatalmas pánikban:))
"Elkészítési útmutató
Sütőben - Felolvasztott
A fagyos terméket kivajazott vagy sütőpapírral ellátott tepsiben egymástól 2-4 cm távolságra helyezzük el (33 x 35 cm-es tepsi esetén 5 x 5 db). Ezután a terméket szobahőmérsékleten kb. 30 perc alatt kiolvasztjuk. A kiolvadási idő elteltével előmelegített sütőben (légkeveréses elektromos sütő esetén 190-200 °C-on, gázsütőben 170-180°C-on) 10-12 perc alatt aranysárga színűre sütjük.
A még kedvezőbb termékminőség kialakításához ajánlott sütés előtt - kézi spriccelő segítségével - a termékek felületét vízzel permetezni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!