Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cheddart túltudom sütni?

Cheddart túltudom sütni?

Figyelt kérdés
Csirkére ráreszeltem, ment be a sütőbe. Később jutott eszembe recepteknél vége fele írják hogy rá kell tenni a sajtot... keserű lesz a sajt? túl tud sülni, odaégni? lesz baja?

2023. febr. 23. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
12%

Eltűnik róla. Szinte zsír az egész. Alkalmatlan arra, hogy rápirítsd valamire.

Ez a csirkére rárakom nem tudom mit takarhat, de ha domború a felület, simán lefolyik az egész, de ha lapos, akkor is elolvad, szinte eltűnik.

Megégni nem fog, nincs minek, szimplán tocsogni fog a zsírba, mint ha ráöntöttél volna 2 deci zsírt.

Nem hogy a vége felé kell rárakni, konkrétan akkor lenne érdemes rárakni, ha elkészült az étel, még forró, és tálalás előtt rárakod a sajtot, hogy kicsit átmelegedjen, és ellágyuljon.

2023. febr. 24. 06:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Csak nagyon ki fog száradni a sajt,megégni nem fog.
2023. febr. 24. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
A cheddar nem szárad ki. De szép lenne, ha olyan válaszolgatna, meg pontozgatna, aki használt már ilyen sajtot...
2023. febr. 24. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

A cheddar olyasmi jellegű sajt, mint a trappista. Nem tűnik el, nem lesz belőle zsír. Aki ilyeneket ír, az sosem járt még a

konyha közelében sem.

Természetesen túl tudod sütni, a sajt akkor jó igazán ha épp aranybarna. Ezért inkább csak olyan dolgok tetejére szokás reszelni, amit nem kell sokáig sütni, pl rakott ételek. De ha már rég beraktad a sütőbe, akkor már úgyis mindegy, ehetetlen nem lesz valószínűleg.

2023. febr. 24. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

Abszolút nem úgy viselkedik, mint a trappista.

A privát üzenetes zaklatásoddal meg magadat minősíted. Primitív senki.

2023. febr. 24. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk egy étteremben van a menüben olyan, hogy Cheddaral sült csirkecomb. A csirkecombot jól megszokták sütni, hogy ropog rajta a bőr. A cheddar sajton meg látszik, hogy narancssárga színű sajtot használnak és ha túl sütik, akkor nagyon sötét barna és száraz, kopogós lesz. Törik inkább a sajt, mint nyúlik. Úgy, hogy a cheddar sajtot is túl lehet sütni.
2023. febr. 25. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!