Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tudnék ezekből az összetev...

Mit tudnék ezekből az összetevőkből készíteni?

Figyelt kérdés

van itthon:

1 kg csirkefarhát

hagyma

rizs

répa

liszt

zsír

tojás

krumpli


2010. okt. 19. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én levest csinálnék belőle, utána a levesben főtt húst kirántanám. + sült krumpli, vagy párolt rizs amelyiket szeretitek. Pörköltet nem szeretem, azért nem azt írtam. Nem valami fantáziadús, de hirtelen ez jutott eszembe.
2010. okt. 19. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
tojásosleves, pörkölt rizzsel,vagyis rizseshús. a farhát rántva nagyon nem kiadós.
2010. okt. 19. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
vagy krumplileves ugyancsak rizseshússal.
2010. okt. 19. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csirkegulyást készítenék, amibe nokedlit is szaggatnék.
2010. okt. 19. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, találtam még itthon borsót, így lesz borsóleves+ rántott farhát krumplipürével.


viszont maradt még egy csomó répám, mit kezdhetnék vele?

2010. okt. 19. 11:03
 6/9 kisnita ***** válasza:
100%

Rántott farhát?? Még sosem hallottam róla...

A répát használd fel zöldségpüréhez. Megfőzöd a répát a krumplival együtt, vajjal és tejjel pürésíted, nagyon finom. Mi nagyon szeretjük!

2010. okt. 19. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

persze, egyszer próbáld ki, a farhátat is ugyan úgy ki lehet rántani, mint a combot, vagy mellet, vagy a szárnyát!

Sőt, ha húslevest főzök, akkor a zöldség-répát is kirántom belőle!

Vagy a krumplit karikára vágom és azt is kirántom.

Köszi egyébként az ötleted nagyon tetszik, krumpli-répával, ezt meg én nem hallottam még soha, de ma kipróbálom:)

2010. okt. 19. 11:11
 8/9 anonim ***** válasza:
farháton nincs is hús, nem éri meg kirántani.
2010. okt. 19. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

van azon annyi, amennyi kell, és nagyon finom!Ha meg kisütöd, akkor összemegy, tehát rántva mégis csak laktatóbb!

Ha levesbe rakod, akkor sem tudsz mit enni rajta, mert szerinted nincs rajta hús, bármivel, ha kombinálod, akkor sem lesz rajta több hús, nem igaz?!

2010. okt. 19. 17:29

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!