Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem olvad szépen a...

Miért nem olvad szépen a trappista sajt, helyette inkább csak megpirul, megég?

Figyelt kérdés
nov. 19. 15:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Akkor túlmelegítetted szerintem. 🤔 Milyen kaján van? Hogy csináltad?
nov. 19. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
Melegszendvicsen. Nem szep nyulosra sul, hanem egyszeruen csak pirul, es a lereszelt darabok se allnak ossze egybe, hanem kulon mint egy szalmakazal ugy marad.
nov. 19. 15:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge minőségű a sajt.Kevés a zsírtartalma.
nov. 19. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A trappisták közt is van különbség, én is használtam már olyat ami elég gyenge volt, inkább fehér mint sárga és nem volt benne sok zsír. De vannak amik elég jók.
nov. 19. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
A magas zsiradéktartalmú sajtok tudnak megolvadni. MEg eleve jó minöségü sajt kell, a trappista meg nem az (kevés kivételtöl eltekintve)
nov. 19. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A trappista sajt olyasmi elnevezés, mint a debreceni. Nem egy gyártóhoz kötődik. Minőségben durva eltérések vannak.

Máshol nem tudom mi a helyzett, de itt a trappista s sajtok kannás bora.

De nem is olvasztásra való sajtféleség.

Azért alacsonyabb hőmérsékleten tovább hőkezelve ( imádom ezt a szakszót 😏 ) meg lehet oldani. Én sem szeretem a kekszesre sült sajtot semmin.

nov. 19. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyenge minőség,a gyártók már mindent kivesznek belőle amit máshol tudnak használni.Már "buborék" sincs benne mert már erjesztő baktérium sem kell a sajtgyártáshoz...

Mi is rendszeresen melegszendvicsre használjuk,egyszer jó a Tolle meg a sparos trapista sajt,a következő héten meg már megég,a szendvics többi része meg épp hogy csak átmelegszik...

nov. 19. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Mert több benne az adalékanyag, mint a sajt.
nov. 19. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 A nagy Levin ***** válasza:
100%
"...egyszer jó a Tolle..." ezt én is észrevettem már. Egyszer kellemes ízű, jó állagú, máskor meg csak sós és az állaga sem az igazi, nyikorog az ember szájában.
nov. 19. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
9. Így ahogy írod! Tolle-t vettem eddig, de már egyre többször ehetetlen, rossz, nyikorog, olyan mint a gumi, nem olvad meg, rágós, sós, borzasztó!
nov. 20. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!