Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Joghurttortát csináltunk,...

Joghurttortát csináltunk, csak nem főzős zselatin került bele, eltelt már kb 2 óra, de még nem dermett meg, mennyi az esély, hogy ebből finom joghurttorta lesz?

Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok benne biztos de szerintem 70% van arra hogy finom legyen.
2009. jan. 3. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
és meg is fog dermedni? mert így folyékonyan nem igazán jó
2009. jan. 3. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen zselatint használtál? Dr. Oetker zselé fix-et?

Ha igen, az lassabban köt meg, szerintem ma még nem kéne megkezdeni. De ha az előírtnak megfelelőt tettél bele, akkor nem lesz vele gond.

2009. jan. 3. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen azt használtunk, hát hozzá lett keverve a tejszínhez meg a joghurthoz, szóval előírás alapján lett.
2009. jan. 3. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg tedd be a fagyóba mondjuk egy órára, ott gyorsabban áthül. Akkor hátha még ma meg is tudod kóstolni.
2009. jan. 3. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Rakd hidegre! Legközelebb rendes főzős étkezési zselatint használj, sokkal jobb!
2009. jan. 3. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!