Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hortobágyi húsos palacsintàn...

A hortobágyi húsos palacsintànak jót tesz, ha àll 1 napot a hűtőben, vagy jobb frissen?

Figyelt kérdés
Köszi, előre is!
febr. 10. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
A palacsintának jobb, ha frissebb, de 1 nap kb. semmit nem változtat a végeredményen.
febr. 10. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Egy nap után kicsit gumisabb a palacsinta.
febr. 10. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
37%

Melegítve csak a töltött káposzta a jó.

Ez is mint minden frissen a legjobb.Ez persze nem zárja ki a másnapi melegítést.

febr. 10. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Frissen sokkal finomabb.
febr. 10. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg, a palacsinta miatt jobb frissen..Köszi szépen!
febr. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!