Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szalvétagombócnál nem baj...

Szalvétagombócnál nem baj hogy folpakba teszem a gombócat és úgy teszem forrásban lévő vízbe, biztos nem egészségtelen, így bírja a hőt a folpak?

Figyelt kérdés
márc. 8. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Én mindig folpackba tekerem, utána még alufóliába is. Bírja a hőt, nem olvadt meg. Hogy egészségtelen-e, azt nem tudom, remélem nem, finom lett.
márc. 8. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
19%
Mi az a szalvetagomboc? Az valami kaja, vagy papirt esztek?
márc. 8. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
márc. 8. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy zsemlegombóc féle, csak nem gombócban főzzük ki, hanem eredetileg textil szalvétába rakták, rudat formáztak belőle, így merítették forrásban levő vízbe. Aztán szeletelték az ételhez.
márc. 8. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindíg így csinálom, jó lesz nyugi.Alufólia alá be is menne a víz plusz megszínezi a gombócot.
márc. 9. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
Én nem szoktan müanyagot használni, ugyan nem olvad meg, de ettöl még nem egészséges.
márc. 9. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!