Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz a macaronjaimnak...

Miért lesz a macaronjaimnak csúcsa?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Többször csináltam már macaront, és sikerülni is szoktak, az állaguk is tökéletes, de bárhogy is csinálom, mindig marad egy kis csúcs a tetejükön.

A tészta biztos nincs alulkeverve, úgyhogy ez nem lehet baj. Mit csinálok akkor rosszul?


ápr. 15. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
mert sütés előtt a csúcsokat nedves ujjal el kell nyomni.
ápr. 15. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezt meg szoktam tenni.

De nem kellene magától úgy elterülnie, hogy a csúcs eltűnik?

ápr. 15. 19:25
 3/3 anonim ***** válasza:
27%

Túl sűrű a tésztád és nem oszlódik el.


Legközelebb probald a macaronos tepsit meg nyersen 5x erosen a oultra ejteni vsgy valamihez verni stb. En a samlira szoktam ejteni 1.5 meterrol. Ezzel segitesz hogy jobban oszoljon

ápr. 15. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!