Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem finomak a drága pizzák?

Miért nem finomak a drága pizzák?

Figyelt kérdés
Amit kemencében sütnek, nemtudom milyen spéci olasz liszttel. Tök vékony, alig van rajta valami.
máj. 16. 16:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
ízlés kérdése, szerintem finomak
máj. 16. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
én pl a vékony, ropogosra sült szélű pizzát szeretem, nekem a paradicsomszószok nem jönnek be sokszor, nyers ízű, sótlan, semmilyen egy csomó helyen.
máj. 16. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Csak a vékony pizza jó, nem ezek a vastag tésztés, fojtós, ízetlen szarok. Azt csak a magyarok szeretik, a sok vaskos szar tésztát.
máj. 16. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

Hármassal érték egyet, bár picit konszolidáltabban 😜 Tehát ; a pizza Nápolyból származik, ott pedig pont a vékony tésztás, letisztult, puritán pizzát sütöttek. Szegények eledele volt, nem cifrázták túl. Az az eredeti pizza :)


Valószínűleg neked a pizza, az a jó dagasztott, kelttésztás, pizzakrémes, kolbászos-hagymás-trapistás kecsappal. Nincs ezzel semmi baj, de tkp az nem nevezhet pizzának, a klasszikus értelemben. Inkább egy gazdag kenyérlángos.

máj. 16. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Elkészítés kérdése,ettem már én is fával fűtött kemencében sült pizzát.

De annyira ki volt szàradva hogy szinte porlott.

De ettem már nagyon jót is.

Valószínűleg nem is szereted a vékony tésztásat csak a vastagabb.

máj. 16. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
Valószínűleg az olcsóbbat eszed általában, ezért azt szoktad meg, a "minőségi" pizza pedig szokatlan. Ettől még lehet, hogy ha rendszeresen olyat ennél, akkor megszeretnéd azt is, és már nem kívánnád vissza a korábbit.
máj. 16. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi olasz (nápolyi) pizza vékony tésztás, kevés feltéttel, valódi paradicsomszósszal készül. Amit te megszoktál 35 féle feltéttel meg ananásszal az egy "gyorséttermi" szint. Mintha a sült csirkemellet meg egy rib eye steak-et hasonlítanál össze. Hasonló, de mégis teljesen más. Nem rosszabb, más, de minőségibb.
máj. 16. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
7%
3 vålaszolo vastag tésztáju pizzát Németeknėl is lehet kapni és veszik is nėmetek is .
máj. 16. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
máj. 16. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
43%
Mert proller vagy és a kenyérlángost gondolod finom pizzának.
máj. 17. 01:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!