Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül a hortobágyi...

Hogy készül a hortobágyi húsos palacsinta? Darált húsból is lehet?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet! Én is úgy szoktam. Itt van például egy recept, darált hússal:

[link]

2010. nov. 10. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én mindig darált húsból készítem. Főzök hagymán belőle bő lével egy pörköltet, a lé felét leöntöm, amiben elkeverek egy nagy kupa tejfölt, evvel öntözöm a két réteg között és a tetejét. A húsos résszel meg megtöltöm a palacsintákat.
2010. nov. 10. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi,már fő,ugye nem kell ezt sokáig főzni?gondolom ,mert darált hamar megfő,meg még sütni is kell
2010. nov. 10. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Sütni már nem kell. A kész palacsintába göngyölöd bele a hust, és ráöntöd a tejfölös pörkölt szaftot. Ezzel a sütőben már csak össze melegited. Ha sütnéd, a palacsinták rovására menne és a szaft is csak kiszáradna.
2010. nov. 10. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!