Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkepörköltet főzök. Összete...

Csirkepörköltet főzök. Összetevők: comb, nyak, máj, láb, szárny, farhát. Mivel nem fő meg az összes egyszerre, így biztos kell valamilyen sorrend, hogy az összes jól átfőljön. (? )

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek, hogy melyeket kell először beletenni, és utoljára..szóval a sorrend kéne.

(apámnál "vizsgázom, és izgulás van)


Köszönöm


2011. febr. 5. 08:20
 1/10 anonim ***** válasza:
43%

Nyugodtan beletehetsz mindent egyszerre, főleg, ha bolti csirkéről van szó. Talán csak a láb az, ami a legkésőbb lesz egészen puha.

Szerintem kb. 35-40 perc alatt kész az egész:)

2011. febr. 5. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:

Szóval csináljam úgy, hogy beleteszem először a lábat, aztán kb 10 percre rá(ha annyi jó), rakjam bele a többit?


Tudom, azt mondtad, hogy az egész mehet bele egyszerre, de ha véletlenül nem főne benne meg valami rendesen, azt apám kiszúrná, és...

2011. febr. 5. 08:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja, és a farhátat vágjam szét? mert elég nagy..
2011. febr. 5. 08:29
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Igen egyszerre tedd fel az egészet. Nagyon rövid lével dolgozz, mert a csirke hamar fő, és nem fog a viz elpárologni. Én a hagymát is reszelni szoktam, pontosan azért, mert hamar fő a hus és nem szeretem ha a hagyma "látszik" a szaftban./nem fő meg/.
2011. febr. 5. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Kettévághatod a farhátat. Ne tedd külön-külön a hust, mert annyiszor fog lehülni az étel, ahányszor uj hideg hust teszel bele. Főzd addig, mig minden puha nem lesz. A lábnak sem kellenek órák.
2011. febr. 5. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, a far-hátat vágd el feltétlenül! És persze a püspökfalat feletti zsírzót is távolítsd el, ha nem lenne...
2011. febr. 5. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Én mindent felteszek egyszerre, kivéve a májat.

Amikor már csak percek vannak hátra, a lábas közepén csinálok a májnak egy kis helyet, azt akkor rakom bele, 1-2 perc múlva átfordítom, úgy is fő pár percig, és elzártam. Ezzel elérem, hogy a máj egészben marad, és se szét nem fő, se a fakanállal kavargatás közben nem töröm össze.

2011. febr. 5. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Remélem sikerülni fog, és apám elégedett lesz.
2011. febr. 5. 08:43
 9/10 anonim ***** válasza:
vágd vagy csak egyszerűen törd ketté a far-hátot és nem kell neki a minimum 1 óra főzés lassú tűzön
2011. febr. 5. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
A májat csak a végén főzd bele!
2011. febr. 17. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!