Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sütemények elkészítéséh...

Milyen sütemények elkészítéséhez kell disznózsír?

Figyelt kérdés
A hájas kiflin kívül...

2011. ápr. 3. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pogácsák - elsősorban tepertős pogácsa. Az csak azzal jó.

A hájas tésztához egyébként nem disznózsír kell, hanem disznóháj. (nem ugyanaz)

2011. ápr. 3. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten zsír? Sokan pl. zserbót is azzal készítenek :)

Egyébként igen, a hájashoz háj kell :)

2011. ápr. 3. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sós stanglit és almás lepényt sütöm zsírral.
2011. ápr. 3. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

az almáspitét zsírral csinálom, a kakós lepényt is eredetileg zsírral írja a szakácskönyv.

jó pár sós receptet is kaptam, amik zsírral készülnek.

a lényeg, hogy kevesebb kell belőle, mint vajból, vagy margarinból.

2011. ápr. 3. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a linzer tésztát is zsirral csinálom.
2011. ápr. 3. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!