Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ribizliszörp készítéskor a...

Ribizliszörp készítéskor a gyümölcscentrifugálás jó a harisnyás csöpögtetés helyett?

Figyelt kérdés

Ribizliszörpöt készítek. A receptem szerint harisnyában kell fél napot hagyni csöpögtetni, de más recept szerint lehet hagyni 1-2 napot is.

A gyümölcscentrifuga meggyorsítja a csöpögtetést, nade akkor is hagyni kell sokáig állni?


2011. jún. 11. 12:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyümölcscentrifuga macerásabb - 1x csináltam úgy, azóta "harisnyázok" (valójában "gézezek":-)))

Hamar telítődik a héjával, de abban is marad némi lé, szóval úgy kb fél óra múlva minden úszni fog... Én várni nem vártam (azért vársz a harisnyánál, hogy a saját súlya kinyomja a levet)

2011. jún. 11. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!