Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mascarpone helyett sajtkrém/va...

Mascarpone helyett sajtkrém/vajkrém?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy süteményhez mascarpone helyett natúr vajkrémet használtak. Ti kipróbáltátok már? Milyen lett a süti tőle. Szedres sajttortát akarok csinálni este, és a faluban nem kapok mascarponét, helyettesíthetem valamivel?
2011. jún. 16. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
én készítettem már sütit natúr vajkrémmel, és hatalmas siker volt ugyanúgy, mint mascarponével, nyugodtan próbáld ki.
2011. jún. 16. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
bizony, hogy jó, és sokkal olcsóbb.csak a tiramisufanok tiltakoznak, pedig az is finom vajkrémből, vagy natúr tejszínkrémsajtból.
2011. jún. 16. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

1 db 450 gr. legalább 20% tejföl, és gézlapok.

Elkészítése: Egy magasabb tál fölé helyeztem egy műanyag szűrőt és kibéleltem két réteg gézzel. Ebbe öntöttem a tejfölt és lefedve hűtőbe pakoltam. Akár már 3-4 óra után is lehet használni, de annál jobb minél tovább hagyjuk. Amikor elkészült a szűrőből egy tányérra borítottam és a további felhasználásig egy zárható fedeles dobozba tettem és vissza a hűtőbe.( Ami savó lett azt majd felhasználom süteménybe)

2013. aug. 30. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!