Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Véletlenül a tojás fehérjét...

Véletlenül a tojás fehérjét raktam a sárgája helyett a sütemény tésztájába?! Nagyon kemény lesz?

Figyelt kérdés
Jönnek a vendégek és én annyira siettem hogy összekevertem. De már csak akkor kaptam észbe mikor ki volt nyújtva a tészta. Már sül a sütemény. Félek száraz lesz a tészta.
2011. júl. 2. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
sajnos meg3shet, hogy túl száraz/kemény lesz. De attól is függ, hogy milyen fajta süti. Esetleg ha leírnád ide nagyvonalakban.
2011. júl. 2. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Még is milyen tészta?
2011. júl. 2. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Már közbe kész lett,de egész tűrhető aztán ha kihűl nemtudom milyen lesz. Gyúrt,sütőporos tészta 1 tojássárgája kellett volna bele.
2011. júl. 2. 16:25

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!