Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pecsenye nyúlcombot szeretnék...

Pecsenye nyúlcombot szeretnék sütőzacskóban készíteni a lehető legegyszerűbben.450 gramm az adag. Milyen hőfokon és hány percig süssem?

Figyelt kérdés

És hogy fűszerezzem, elég lesz rá a grillfűszer-keverék és a fokhagymapor?


(Mindenképp diétásan szeretném, és ha nem muszáj, nem akarok kb. 5-10 percnél többet pepecselni az előkészületekkel, konyhai teendők terén nagyjából ennyi idő után fogynak ki a türelemkészleteim.)


2011. szept. 10. 01:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A sütőzacsira kell majd vágnod egy kis lyukat, ahol a felesleges gőz ki tud menni.

Én kb 180-200 fokon sütném...hogy meddig, az a hústól függ. Amikor már illata van, levenném 160 fokra.

A sütés vége felé biztos kivágnám, és késsel megnézném, hogy puhára sült-e. Úgy gondolom 1 óra kell majd neki.

2011. szept. 10. 07:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem jénaiban sütöd? Abban könnyebben meg tudod nézni, hogy átsült-e vagy sem.
2011. szept. 10. 07:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!


Első: mindig szúrok lyukakat a zacskóra, bár nem sokat, hogy párolódjon kicsit, úgy teltebb (csirkét gyakran sütök sütőzacsiban, de nyúllal ez lesz az első).


Második: nincs jénaim

2011. szept. 10. 10:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Közben elkészült, a felét meg is ettem, nagyon finom lett. Első, ment a zöld mancs, úgy csináltam, ahogy írtad. :)
2011. szept. 10. 16:58

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!