Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehetne csinálni zöld,...

Mit lehetne csinálni zöld, még éretlen paradicsomokból?

Figyelt kérdés
Már ki akarom húzgálni a paradicsomokat a kertből, de még rengeteg zöld paradicsom van rajtuk, amiket sajnálnék kidobni. Az interneten azt olvastam, hogy a belsejében ilyenkor még mérgező anyag van, ami érés során bomlik le.
2011. okt. 15. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Savanyúságot.
2011. okt. 15. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
igen nagyon finom savanyùsàgnak.
2011. okt. 15. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. okt. 15. 15:01
 4/6 Kondor Judit ***** válasza:
De ha félre teszed szárastól beérik magától.
2011. okt. 15. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne tedd el szárastól, mert a kényszerérettnek rossz íze van. A legjobb a savanyúság, hát ha még teszel bele egy-két szem erős paprikát is.
2011. okt. 15. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is ma szedtem ki a paradicsomtöveket, a zöld parikat tálcán az ablakba tettem.A paradicsom utóérő, simán bepirosodik az ablakpárkányon.Jó, nem annyira nyári napérlelte ízű, de egyáltalán nem rossz, és bármilyen módon felhasználható.Lecsónak, levesnek, ízesítőnek..

De ha zölden akarod felhasználni, neten találsz zöldparadicsom lekvár, savanyúság, csatni recepteket.

2011. okt. 15. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!