Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vecsési dobozos, fehérboros,...

Zsuzsanna23 kérdése:

Vecsési dobozos, fehérboros, savanyú káposztából lehet főzni töltött káposztát?

Figyelt kérdés
A dobozra max.főzési idő, 20 perc van írva és félek, hogy a töltelék nem fől meg 20 perc alatt.
2011. okt. 27. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan főzzél, nem gond, ha a káposzta tovább fő mint 20 perc.
2011. okt. 27. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
ÉN sokszor főztem már belőle. A káposztát nem lehet túlfőzni.
2011. okt. 27. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Nem órával kell főzni hanem kóstolással.
2011. okt. 27. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

talán kétszer én is főztem belőle, de nekem nem jött be.

nagyon vékonyra van szelve, elég puha, és a bor is elviszi egy kicsit más irányba az ízét. szóval nem olyan, mint egy jó piaci hordóskáposzta.amúgy én a tölteléket félig főtt rizzsel csinálom, így nem sokkal több kell neki

a konzervesből, mint húsz perc.

2011. okt. 27. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, már én is használtam töltött káposztához. De szerintem egy kicsit mosd át előtte. Legalábbis én átmostam, mert nem szeretjük, ha savanykás az étel tőle.

19L

2011. okt. 27. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a gyors tanácsokat, még meggondolom és lehet, hogy kicsit még őrzöm a dobozt egy eljövendő székelykáposztához Üdv:Zsuzsa
2011. okt. 27. 22:49

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!