Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készítsek kicsontozott...

Mit készítsek kicsontozott csülökhús darabokból?

Figyelt kérdés
Valami finom puhát szeretnék, de nem tudom, hogyan lesz olyan ez a húsfajta.

2011. nov. 11. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csülök pékné módra
2011. nov. 11. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Vágd kockákra és csinálj belőle pörköltet.

Vagy zsírozz ki egy tepsit. Tedd bele a hús,sót,borsot,fokhagymát,ha van borókabogyót tegyél rá. Önts alá egy ki vizet,és fedő alatt süsd puhára.

2011. nov. 11. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

ha csontozott első csülkött vettél, az másra nemigen jó, mint pörköltnek. rendesen, úgy kell csinálni, mint mondjuk combból, csak jobban kell ré ügyelni, mert a bőrös hús hamar leragad. nagyon finom puha pörkölt lesz belelőle.

ha egy szép nagy hátsócsülökről van szó, amit otthon főztél meg fokhagymás,babérleveles,borsos vízben és csontoztál ki, abból lehet jó

"Péknéset" csinálni.

2011. nov. 12. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Végülis bepácoltam (olaj, kétféle mustár, hagyma, fokhagyma, balzsamecet) És megsütöttem. Finom puha lett :)
2011. nov. 13. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:

finom dolgokkal pácoltad be, biztosan az íze nagyon finom volt.

Mi éppen most fejeztük be a Csülök Pékné módra menüt...megfejelve egy kis házi krémessel, amit kaptunk.

szóval megyek egyet aludni :))

2011. nov. 13. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!