Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a kőrösi sült...

Hogyan készül a kőrösi sült májpástétom? Kérem, akinek megvan, írja le a receptet!

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Hozzávalók: 1 rész kövérkés hús, 1 rész nyesedékes zsiradék, 1 rész máj, fűszerpaprika, bors, só, nyers ízlés szerint vöröshagyma.


A hozzávalókat összedaráljuk, 80 dkg-1 kg-os adagokban csepleszbe (bélbe) csavarjuk és 180-200 Celsius fokon kisütjük.

2011. nov. 16. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. nov. 16. 16:06

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!