Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hagyományos savanyú káposztá...

A hagyományos savanyú káposztából készült töltött káposztánál habarni vagy rántani kell a végén?

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 20:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Én egyiket sem csinálom, csak főzöm paradicsomos lében.
2011. dec. 25. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
Az a szabolcsi úgy tudom édes káposztából
2011. dec. 25. 20:47
 3/14 anonim ***** válasza:
57%

Az eredeti töltött káposzta savanyú káposztából készül,és be kell rántani.

A paradicsomos tájjelegű étel,de a szakácsirodalomban nem töltött káposzta a neve. Ízre sem hasonlít a kettő egymáshoz.

2011. dec. 25. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

Én a hagyományos savanyú-káposztásat főzöm, és nem rántom-habarom.

Tejfölt csak a tányéron szoktunk rátenni.

2011. dec. 25. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
ÉN nem paradicsomos lében főzöm, és nem is rántom be.
2011. dec. 25. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
46%

Én sem rántom vagy habarom.

Igaz paradicsomosan csinálom, bár nem kimondottan, csak épp egy kanálnyit teszek bele a színe miatt.Az ízén nem érződik.

Tejfölt is csak tálaláskor tesszük rá.

2011. dec. 25. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim válasza:
66%

Én habarom, mégpedig azért, mert így kissé sűrűbb lesz a leve, így szeretjük.

A habarást hígabbra készítem egy kis tej hozzáadásával, hogy ne legyen nagyon tejfölös íze és hogy sokkal könnyebben feloldódjon a lében. Kis rázogatással segítem:-) Én pl. még szoktam bőven hozzátenni a tányéromban tejfölt.

2011. dec. 25. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
63%

Itt már válaszolni sem érdemes...

Kösz a lepontozást, remélem ettől boldogabb a karácsonyotok..

2011. dec. 25. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 doboszoli ***** válasza:
61%

Sokáig rántás volt a módi, pár éve ezt helyettesíti a lustaság jegyében, a sorok közé szórt kevéske paprikás liszt.

Mire megfő, "berántódik", nem kell kutyulni a végén, és tuti, hogy nem lesz liszt ízű.

2011. dec. 26. 06:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
25%

"Itt már válaszolni sem érdemes...

Kösz a lepontozást, remélem ettől boldogabb a karácsonyotok"

Esetleg a kérdésre kéne válaszolnod! Nem a szabolcsi káposztára vonatkozik, hanem a savanyú-káposztásra.

2011. dec. 26. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!