Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell natúr csirkét...

Hogyan kell natúr csirkét csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Teljesen kezdő vagyok főzés, sütés terén, és szeretném megkérdezni hogy hogyan kell natúr csirkét csinálni?

Mennyi olajjal, mennyi ideig, stb.

17/f

Köszönöm!!


2012. jan. 15. 11:06
 1/5 A kérdező kommentje:
Attól a ponttól kéne leírni hogy ott van előttem a becsomagolt csirkemell filé.
2012. jan. 15. 11:07
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Megsózod aztán bo olajban (v teflonos serpenyoben olaj nelkul) kisutod míg meg nem barnul
2012. jan. 15. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1. kibontod, lemosod víz alatt

2. vékony "lapokra" vágod

3. mindkét oldalát sózod-borsozod

4. serpenyőbe 2-3 ek. olajat teszel

5. ráfekteted a cs.mellet, 4-5 percig sütöd, megfordítod, ismét 4-5 percig sütöd (a husi előbb kifehéredik, aztán megpirul)

6. kész

2012. jan. 15. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Miért mellfilét veszel? Azt natúran nem lehet megenni,mert olyan száraz! Olyan receptet keress ami valamilyen szószos elkészítési mód.

Máskor inkább combot vegyél,vagy disznó húst.

2012. jan. 15. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 15. 11:33

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!