Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha az épp karamelizálódott,...

Ha az épp karamelizálódott, folyákony cukrot hideg vízbe csurgatom, akkor az abban a formában megszilárdul, lehül és egybe kivehetem?

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
igen pontosan
2012. febr. 25. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,de vigyázz,hogy a forró karamellel ne égesd meg magad.
2012. febr. 25. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi. ui: nem fog fröcskölni vagy ilyesmi, ahogy találkozik a karamell a hideg vízzel?
2012. febr. 25. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
de igen fog ugyhogy vigyázz
2012. febr. 25. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!