Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tésztás süteménybe, margarint...

Tésztás süteménybe, margarint lehet a vaj helyett tenni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 30. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Persze.
2012. jún. 30. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
persze hogy lehet!
2012. jún. 30. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
És nem változtat az ízén, esetleg a kinézetén?
2012. jún. 30. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
a vajtól omlósabb lesz és a vaj egészségesebb, de nem fogod észrevenni a különbséget
2012. jún. 30. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

Margarinból több kell, mert a vaj 80 %-os, a sütőmargaron pedig 70 %-os. igen érezni különbséget, mert a vaj tejes, és állati eredetű zsír, a margarin pedig növényi.

de nem akkora az ízbéli különbség,mint amekkora az árdifferenecia...

2012. júl. 1. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
teljesen ugyanúgy használd, ne változtass adagokon, meg semmin sem, szerintem.
2012. júl. 1. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:
Normál margarint lehet, de ne használj "light" margarint, mert abban csak kb 40% a zsír és sok a víz, így "vizes", ázott lesz a tészta.
2012. aug. 18. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!