Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csoki fondüt hogy kell csinálni?

Csoki fondüt hogy kell csinálni?

Figyelt kérdés
Van olyan kis tálam ami alá mécsast lehet tenni, és megolvad benne a csoki, de az hogy lesz jó? Már próbáltam és mindig túl sűrű lett vagy lesült. Tegyek még bele valamit? Néztem receptet neten, de azt lábsban kell csinálni. Ötletek?

2012. júl. 29. 11:45
 1/3 anonim válasza:
Lehet egy kis tejjel higítani. Én legjobban azt szeretem, ha meggyet forgatok bele (kompót vagy fagyasztott is jó). Nyamiii
2012. júl. 29. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Tegyél bele egy kevés tejet vagy habtejszínt.

Mikor először próbáltam,nekem is leégett a csoki. Másodjára már habtejszínt tettem bele,és úgy már jó volt.

Ha látod,hogy már megolvadt a csoki(vagy kicsit előbb),akkor oltsd el a mécsest. Az edény melegétől nem fog ismét besűrűsödni,amúgy meg felforrna a csoki,és akkor összeáll meg darabos lesz.

2012. júl. 29. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Majd kipróbálom, köszi!
2012. júl. 29. 15:46

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!