Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Camembert sajtot lehet grillezni?

Camembert sajtot lehet grillezni?

Figyelt kérdés
Ha kör alakú, tehát "be van zárva" a penészbe.
2012. aug. 31. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Én úgy szoktam, hogy egy kevés olajjal csinálok egy pácot, amibe beleforgatom. Utána alufoliába csomagolom és rádobom a grillre.

2012. aug. 31. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi!!!
2012. aug. 31. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

1/1 - és nem ragad rá a fóliára? Elég folyós sajt.

Mi Grill sajtot grilleztünk, hogy kíméljem a rácsot, fóliára tettem. A guta majd megütött, mert az a finom, sült része bele ragadt a fóliába, alig tudtam levakargatni róla.:(

2012. aug. 31. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Minek akarod te azt a büdös sajtot grillezni?

Én egyzer ettem életemben,de komolyan mondom,takony,vagy nem is tudom milyen szine volt.A szaga meg....uh.


A kérdésre válasz:séf és szakács blogokban olvastam,hogy lehet,de arra nem figyeltem,hogy hogyan,mert nem érdekelt.

2012. aug. 31. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát figyelj...nekem a kedvenc sajtjaim egyike!

Nem vagyunk egyformák (tudod, emberek vagyunk), nem lehet mindenkinek ugyanolyan az ízlése!

Ezzel a mondatoddal csak magadat minősítetted...

2012. aug. 31. 14:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lehet.

Mi is szoktuk, grillezni is meg megsütni is, rántva is, stb.


Tessék itt van egy két recept hozzá:


[link]


[link]


[link]


[link] -2-lilahagymas


[link] -3-vorosboros

2012. aug. 31. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok...

nem a fóliára rakod rá, hanem a fóliába csomagolod bele (mint pl. a szendvicset, mikor viszed a suliba...)

Így fóliástúl tudod forgatni a grillen, majd csak a tányéron bontod ki.

Nem kell sokat sütni. És egyszer ajánlott megfordítani is. Nem folyik szét :)

2012. aug. 31. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
15:16 - köszi. Ha az idő kegyes lesz, még kipróbálom az idén. Akkor lehet, hogy az olajban megforgatás óvja meg a leragadástól.Én is nagyon szeretem, de inkább a frisset. Ha érik a hűtőben, az már nagyon pikáns:)
2012. aug. 31. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet,én szoktam,mert imádom.Én mindenféle fólia stb. nélkül teszem a grill rácsra(viszonylag a szélére),a húsok után.(tehát amúgy is olajos a rács kicsit.1 szer fordítom,mert többször nem biztos,hogy túlélné:-)
2012. szept. 1. 23:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim válasza:
2016. nov. 24. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!