Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudok olyan szilárd és...

Hogyan tudok olyan szilárd és finom csokikrémet csinálni, mint amilyen a cukrászdai csokoládétortákban van?

Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:

1 normál tortához csinálsz egy csomag vaníliás pudingot 1 dl tejjel kevesebbel, mint ahogy rá van írva, viszont egy kanál cukorral többel, majd ha kihült 25 dkg kihabosított vajhoz hozzákevered. Ráma margarinnal is jó, de finomabb vajjal. Ez az alapvajkrém, ezt tovább ízesíthető bármivel (gyümölccsel, dióval, kakaóporral, aromával stb.)

(pék-cukrász)

2012. okt. 5. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
próbáltam már így, de nem lett olyan finom igazi csokikrém :(
2012. okt. 5. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Jól ki kell habosítani ez a titka.
2012. okt. 5. 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!