Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett keserű a fagyasztot...

Miért lett keserű a fagyasztott fekete ribiszke a süteményben?

Figyelt kérdés
Gyümölcsös túrós süteményt készitettem a túrótöltelékre fagyasztott vegyesgyümölcsöt tettem , rá pedig zselatint. A többi gyümölcs jó izű , csak a fekete ribiszke keserű.
2012. okt. 15. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Pàr ggyümölcs (kivi, fekete ribizli, ananász) túróval együtt keserü lesz, mert egy fehérjbontó enzim van benne.
2012. okt. 15. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. okt. 16. 06:33

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!