Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tegnap sütöttem rakottkrumplit...

Tegnap sütöttem rakottkrumplit, és ma ettünk belőle, de nem sült jól össze. Szerintetek ha betenném újból a sütőbe tovább sülne? A sajt rápirult a tetejére attól félek az ráégne, levegyem róla, vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hideg a jénai,mert hűtőben volt ha beteszem a sütőbe nem fog felrobbanni ?Milyen hőfokon süssem,hogy jól átsüljön,mert tiszta nyers az egész,pedig előttem megfőztem a krumplit héjában,de valahogy nem értek össze az ízek.
2012. nov. 13. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Hideg sütőbe tedd, együtt összemelegednek. szórj rá még egy adag sajtot, persze, mielőtt átmelegedett az egész.
2012. nov. 13. 17:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy óvatosan vedd a sajtos felső réteget, majd a végén visszateszed. takard le fóliával és legalább fél órát takarékon melegítsd át.utána vissza a sajt, vagy inkább egy friss reszeltsajt réteg.
2012. nov. 13. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Önts a tejerére házitejfölt, vagy főzőtejszínt. A bolti tejföltől és a sajttól nem érik soha össze.
2012. nov. 13. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen biztosan a bolti tejföl volt a bűnös.Mert nem lehetett kenni sem annyira kemény volt.A sütés közben sem lágyult meg inkább darabos lett,és így az egész olyan száraz volt.Pedig 3dobozzal nyomtam bele.A tejszín bevált,jobb lett.Igaz,alig várta már a párom,hogy elkészüljön.:)Máskor összekeverem majd tejszínnel a tejfölt és úgy sütöm majd meg.Köszike.:)
2012. nov. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!