Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak másképp, hogy...

Mit csináljak másképp, hogy ne legyen "ázott" az aljnélküli túrósom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még kezdő vagyok, ezért szeretnék tanácsokat kérni! Múltkor sütöttem aljnélküi túróst és ma ismét fogok :) Nagyon finom lett azon kívül, hogy nem lett szép magas és az állaga se lett a legtökéletesebb, de azért nem kellett kanállal enni:) Gondoltam rá, hogy nagyon zsíros lehetett a házitúró? vagy nagyon sok lett a tetejére a tejfölös cucc? Esetleg ha több búzadarát teszek bele? Előre is köszi! :)

#aljnélküli
2012. nov. 16. 07:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Alá is szórjál kekszmorzsát, vagy grízt, vagy finom prézlit. ezek sokat felvesznek a keletkező nedvességből.
2012. nov. 16. 07:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, kipróbálom! :)
2012. nov. 16. 08:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem a zsírtartalma okozza az ázást, hanem a víztartalma, azt kell felszívni :) Ahogy az első is írta, búzadarával, zsemlemorzsával. Nehogy lecseréld a házi túrót :)
2012. nov. 16. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!