Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hajdinát hogyan érdemes...

Hajdinát hogyan érdemes elkészíteni?

Figyelt kérdés

Rizzsel lehet, mert rizs helyett szokták ajánlani.

Tudom, hogy sok recept található, de valami kipróbált finom recept kellene, még sosem készítettem.


Köszönöm a segítséget!


2013. márc. 5. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
A hajdina a rizst vagy más gabonákat helyettesítő köret lehet ! Tehát nem rizzsel kell készíteni . Először is mosd meg meleg vízzel , szűrőben , mert a felületén emésztést gátló anyagok vannak . Utána bő sós vízben tedd fel főni , tehetsz bele sót ,hagymát , fokhagymát , zellert vagy bármilyen más fűszert . Ez a legegyszerűbb elkészítési módja ( a kása ) . Pörkölthöz , szaftos húsokhoz kiváló köret .
2013. márc. 5. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 mustafa33 ***** válasza:
hámozottat vegyél, mert a héjas olan büdös, hogy a kutyám is elszaladt mikor neki akartam adni.
2013. márc. 6. 02:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
vízben megfőzve sosem lesz igazán finom. viszont különleges csemege, ha paradicsomlében főzöd meg. úgy nagyon fincsi. köretként működikk akkor is.
2014. dec. 19. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!