Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell zöld paradicsomot...

Hogyan kell zöld paradicsomot eltenni savanyúságnak? Le kell forrázni, meg kell főzni? Hidegen vagy melegen kell eltenni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 11:54
 1/1 anonim ***** válasza:
A zöldparadicsomot meg kell mosni, üvegekbe rakni és ugyanugy mint a csemege uborkát a langyos lével felönteni, se forrázni ,se fözni nem szabad.
2009. szept. 24. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!