Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett ízetlen a paprikás...

Miért lett ízetlen a paprikás krumpli?

Figyelt kérdés
Van benne vöröshagyma, fokhagyma, piros paprika, só, babérlevél, és egy kis feketebors, lecsókolbász és krumpli. Az illata b*romi jó, viszont íze szinte nincs.
2013. máj. 7. 12:26
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ui.: Pedig főzés közben amikor kóstoltam is tettem hozzá még sót, és paprikát, de mégsem lett "ízes"..
2013. máj. 7. 12:26
 2/19 anonim ***** válasza:
Az elején a hagymát megpirítottad?
2013. máj. 7. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/19 A kérdező kommentje:
Persze. Már szinte sült, nem pirult.
2013. máj. 7. 12:38
 4/19 A kérdező kommentje:
Kicsit kiábrándító hogy most nem sikerült, mikor alapjában véve b*romi finom lenne.... Ez az, hogy csak LENNE.
2013. máj. 7. 12:41
 5/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a krumpli nem volt finom és elvitte az ízét.
2013. máj. 7. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Lecsókolbászt elősütöd kevés olajon, utána rádobod a vöröshagymát megpirítod üvegesre,

Ha kész, félrehúzod, teszel bele pirospaprikát, én szoktam bele piros aranyat, csemegét, és kevés csípőset is, vegetát, borsot.

Rá szoktam dobni még egy egész paradicsomot és paprikát is (a magját is!), ettől lesz igazán finom.

2013. máj. 7. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ízetlen a só?
2013. máj. 7. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/19 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már semmi jó íze nincs az ókrumplinak. Tégy bele egy evőkanál 10 százalékos ecetet, vagy ha két főre főzted akkor csak egy kávéskanállal.
2013. máj. 7. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/19 anonim ***** válasza:
A paprikás krumpli nekem sem mindig sikerül. Én a vizet szoktam elrontani benne. Vagy túl sokat teszek benne, és ekkor lesz ízetlen, mint a Tiéd, vagy keveset és ekkor meg nem lesz elég Zafftos. Mi több lével szeretjük, de ha meg túl sok tényleg ízetlen lesz
2013. máj. 7. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/19 anonim ***** válasza:
OFF: érdekes, hogy még egy ilyen egyszerűnek gondolt ételt is milyen nehéz úgy megfőzni, hogy finom legyen. Apukám nagyon finomat tudott készíteni, hiába álltam mellette, mikor főzte, nekem soha nem lesz olyan. És ez nem csak "nosztalgia", még a sógorom is megette, pedig egyébként nem szerette. ON
2013. máj. 7. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!