Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zsírral csinálhatom a palacsin...

Zsírral csinálhatom a palacsintát?

Figyelt kérdés
Nincs itthon olaj csak libazsír! Azzal is lehet csinálni palacsintát?
2013. jún. 20. 03:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Vajjal vagy margarinnal is csinálhatod, ha az van. Ha libazsírral még nem sütöttél, akkor esélyes hogy nem fog ízleni.
2013. jún. 20. 05:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Nehézkesebb és könnyebben odaég.
2013. jún. 20. 07:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha szereted a zsírízű palacsintát, akkor persze, én biztosan kiköpném.
2013. jún. 20. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 doboszoli ***** válasza:

Ha olvasztott (bármilyen) zsírral vékonyan kikened a serpenyőt, senki meg nem mondja, hogy a palacsinta min sült.

Tehát: nyugodtan.

Szerintem.

2013. jún. 20. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet. régen is kislábasban ott állt a kikevert palacsinta mellett az olvasztott házizsír, és a régi hagyományos serpenyőbe kiskanállal mindig tettünk egy kicsit a palacsinták alá.

a párom mái napig is csakis zsírral sütve hajlandó megenni, és nincs zsír íze szerintem sem.

Szóval bátran használd akár libazsírt is, de nagyon keveset.(mellesleg az olajnak is van jellegzetes íze, szaga, a vajon meg odaéghet.)

2013. jún. 20. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!