Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sárgabarack készítésénél le...

Sárgabarack készítésénél le kell önteni a sok levet? Többi lent!

Figyelt kérdés
Ha úgy készítem, hogy hagyom állni a cukorral, akkor le kell önteni róla a sok cukros levet ami keletkezett, vagy azzal együtt kell feltenni főzni?
2013. júl. 12. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha lekvár lesz, akkor együtt kell a főzést elkezdeni.
2013. júl. 12. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen lekvár lesz! Köszi a választ! :)
2013. júl. 12. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Azzal együtt, és addig főzöd-kavargatod, amíg azt a lét elfőtte, és mint vulkánból kifolyó sűrű láva bugyog a fazékban a lekvár. Akkor kész.
2013. júl. 12. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! És ez kb mennyi időre tehető?
2013. júl. 12. 13:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Most látom csak, hogy a lekvár szót tényleg kihagytam a kérdésnél. :)
2013. júl. 12. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a 3 órahossza biztos, de meglehet rámegy 4 is, mire teljesen sűrűre összefő.

Szóval csak nyugodtan, add meg neki az időt, különben ha vizes marad, nem biztos, hogy el is áll télire.

2013. júl. 12. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!