Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertés combot, hogy tudnék...

Sertés combot, hogy tudnék megsütni? Milyen jó recepteket tudtok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha egybe van tüzdeld meg fokhagymával szallonával ,só bors , tepsibe tedd bele. önts rá 3dl barna sört : Fedd le ebben párold majd amikor puha locsolgasd a sörrel ,és piritsd meg ,hogy szép színe legyen
2013. júl. 17. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Vajon megfuttatod.

Tepsibe rakod, megsózod, borsozod és tejfölt, sajtot raksz a tetejére és ezt megsütöd,

2013. júl. 17. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Pácold be valahogy . Én pl általában : kis olajba teszek,fokhagymakrémet,vöröshagymakrémet,ételízesítőt,vagy akármilyen husis fűszert.Tedd hűtőbe,hagyd legalább egy órát pácolódni. Nem túl sok olaj a tepsibe,bele a húst,majd valamennyi vízzel felönteni :) alufóliát a tetejére,majd a vége fele leveszed az alufóliát,és úgy sütni :)
2013. júl. 17. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha hidegen is szeretnéd enni, akkor lábosban, süsd, majd főzd meg.

Meg szoktam tűzdelni jó sok fokhagymával, körben jól besózom és kb negyed kiló zsírban minden oldalát szépen megpirítom, majd felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, megszórom őrölt borssal a hús tetejét előtte, és kis lángon kb 2 órát főzöm, míg a víz teljesen lefő róla. Hűtőbe téve másnapra finom zsíros kenyér és sült hús, de melegen is szeletelhető és finom a szaftja is.

2013. júl. 17. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 doboszoli ***** válasza:

Ha ilyen feladatot kapnék, így járnék el:

Előző este megspékelném gazdagon fokhagymával, füstölt szalonna csíkokkal, majd ketchup és mustár 1:1 arányú keverékével, amibe némi frissen őrölt borsot kevernék, be a hűtőbe.

Másnap jól megsózva, forró zsírban körbesütném, majd sörrel, vagy vörös borral felöntve, fedő/fólia alatt puhára párolnám, a végén zsírjára pirítanám.

Újkrumplit alaposan megsikálva héjasan mokkacukornyi kockára vágva, kevés zsíron, kerámia/teflon serpenyőben ropogós barnára sütnék, és a jéghideg kovászos uborka kíséretében adnám az éhezők elé.

Előtte a gyümölcspálinka, közben/utána a mátrai rizling annyira evidens, hogy meg sem említem...

2013. júl. 17. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!