Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet az, hogy az összes...

Hogy lehet az, hogy az összes sütőben sült húsom sütési ideje jóval hosszabb, mint a receptekben leírt?

Figyelt kérdés

A sütőmmel biztos nincsen baj, a süteményeim mindig a megadott idővel és hőfokkal sülnek tökéletesre.


Most ezt a receptet készítettem, tekintettel arra, hogy elvileg 45 perc alatt készen van szerző szerint.

Nekem másfél órát sült, a végén még a hőfokon is emeltem 200-ra majd 210-re, de így sem pirult meg annyira, mint az övé.

Mit rontok el?

[link]


Ja és né csak combokat sütöttem, meg dobtam rá néhány bacon darabot, de ez elvileg nem kéne hogy számítson...



2013. aug. 27. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:

a húsoknak azért teljesen más a sütési ideje .

A legnagyobb részben a hús minőségétöl ,fajtájától az állatt korátol .függ ezért van az ,hogy van akinek a csirkecombra elég 45perc van akinek az 1óra is kevés . attól függ mit kaptál hentesnél ,piacon ,boltban receptekben a hús sütési idő csak irány mutatató . kivéve a steak amit percre pontosan be kell tartani a tőkéletes eredményhez .

2013. aug. 27. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha háztáji, otthon neveltcsirkéből csinálod, az szinte dupla idő, mint a boylercsirke. Tényleg sokféle hús van, nem egyformák még a boltiak sem.
2013. aug. 27. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Függ a hús mennyiségétől is, ezek a megadott idők általában fél kilóra vonatkoznak, minden további fél kilónál adj hozzá vagy 20 percet!
2013. aug. 27. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:

4 darab csirkecombom volt, kettő kicsi és kettő nagyobb.

De azt jó hallani, hogy a "háztájinak" több kell.

Én a hentesnél vásárolom a húst, felettük lakunk, jóban vagyunk, szerintem csak jót ad nekem.

Szólt pl. hétfőn, hogy ez szombati vágás, mert hétfőn nincs vágóhíd stb.

2013. aug. 27. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Esetleg túl nagy edényben csinálod, a fólia alatt a gőzben puhul, ha nagy az edény, akkor ez nem olyan hatásos.
2013. aug. 27. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:
Próbáld meg római tálban sütni. Én a töltött csirkét is abba szoktam és gyönyörű ropogósra sül, bár én soha nem addig sütöm, ameddig a recept írja, mindig tovább.
2013. szept. 24. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is.

Éppenséggel van római tálam, de csirkét nem szoktam benne csinálni.

Esetleg van bevált recepted?

2013. szept. 28. 20:33

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!