Zöldséges babgulyáshoz mit csináljak másodiknak?
Figyelt kérdés
Van darált húsom:)2013. okt. 19. 14:22
1/6 anonim válasza:
Én csak valami tésztafélét föznék utána, ez eleve igen laktató leves.
2/6 anonim válasza:
Fánk, palacsinta, túrófánk, császármorzsa. Nálunk mindig valami egyszerűbb édes második van, hiszen ez főételnek is beillő leves.
3/6 anonim válasza:
Babgulyás után mi sem szoktunk már húst enni, csak valami könnyű tésztafélét, süteményt, gombócot, palacsintát, fánkot, stb.
4/6 anonim válasza:
Én sem gondolnék húsra a babgulyás után. vagy mellé kenyér helyett lángos, pogácsa, vagy utána túróstészta, túrógombóc, rizskoch, máglyarakás, aranygaluska... ilyesmiket szoktam.
6/6 anonim válasza:
Nekem onmagaban is boven eleg,de ha szeretnel meg valamit,akkor vargabeles, stiriai, makos guba, aranygaluska, csaszarmorzsa, palacsinta, tejespite, felfujt, gomboc vagy derelye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!